Huisdier thuis

#  >> Huisdier thuis >  >> katten >> Cat Health

Cats & Chronisch hartfalen

 

Bij katten , congestief hartfalen optreedt als het hart niet meer in staat om voldoende bloed door het lichaam te pompen . Hoewel er geen genezing voor de aandoening , behandelingen zijn beschikbaar om te helpen met de gevolgen van de ziekte . Oorzaak

Oorzaken van congestief hartfalen bij katten onder andere geboorteafwijkingen , hartworm , degeneratie van de kleppen die kamers van het hart , onregelmatige hartslag ( aritmie ), de ziekte van de hartspier ( cardiomyopathie ) scheiden en ziekte van het vlies rond het hart , zo meldt PetPlace.com .
symptomen

Chronisch hartfalen veroorzaakt een aantal symptomen bij katten , waaronder hoesten , kortademigheid , gewichtsverlies , vermoeidheid en zwelling van de buik .
Diagnose

Dierenartsen gebruiken lichamelijk onderzoek , bloeddruk en x - stralen van congestief hartfalen te diagnosticeren bij katten . Aanvullende tests kunnen worden gebruikt om de elektrische activiteit van het hart ( een elektrocardiogram ) te meten of om foto's van de hartspier ( echocardiogram ) nemen , meldt PetPlace.com .
Behandeling

Dierenartsen voorschrijven meestal medicijnen zoals ACE-remmers , diuretica of digoxins het vasthouden van water te voorkomen en te helpen verminderen de belasting van het hart van een kat , volgens Mar Vista Animal Medical Center. Het beperken van natrium in - take kan ook voorkomen dat het vasthouden van vocht en helpen bij het beheren van de ziekte .
Overwegingen

Soms , eigenaren van gezelschapsdieren kan zich niet veroorloven de kosten van de medicijnen die nodig zijn om de controle symptomen van congestief hartfalen gedurende de rest van het leven van hun katten ' . Dierenartsen kunnen euthanasie adviseren in dergelijke gevallen.

Copyright Huisdier thuis alle rechten voorbehouden

© nl.xzhbc.com