Nederlandse huisdieren

#   >> Nederlandse huisdieren >> katten >> Cat Health >> 

Kat lintworm bijwerkingen van medicijnen

 

Lintwormen zijn vervelende kleine parasieten die de voedingsstoffen uit het lichaam van een kat zuigen . Hoewel niet schadelijk bij gezonde dieren , kunnen ze een overlast voor eigenaren van gezelschapsdieren over de hele wereld zijn. Eenmaal geïdentificeerd , zijn lintwormen gemakkelijk te behandelen met zeer effectieve orale medicatie . Ondanks het gemak van de behandeling , zijn bijwerkingen bekend voor te komen .
Lintwormen zijn slechts een van de parasieten die katten kunnen besmetten .
Time Frame

De meeste katten zullen bijwerkingen binnen te ervaren de eerste 24 uur na het ontvangen van medicatie ( referentie 1 ) .
Identification

Bijwerkingen zijn meestal mild . De meest voorkomende bijwerking is een overmaat van speekselvloed . Duizeligheid en lethargie worden ook beschouwd als een milde bijwerkingen van de meeste lintworm medicijnen ( referentie 1 ) .
Frequency

Laboratoriumonderzoek op zowel over-the - counter en recept lintworm medicijnen geeft aan dat de frequentie van bijwerkingen is zeer laag . Een studie gepubliceerd als een aanvulling op het " Compendium van voortgezet onderwijs voor het beoefenen van Dierenarts " stelt dat er ongeveer een 1 op 500 kans dat een kat bijwerkingen direct gerelateerd aan de medicatie zal ontwikkelen , en niet om de parasieten zelf ( Referentie 2 ) .
Potentiële

In zeldzame gevallen zijn bijwerkingen bekend zijn om het verlies van coördinatie , hevig braken en diarree , gebrek aan eetlust , gebrek aan dorst , verlies van bewustzijn behoren , coma en de dood ( referenties 1 , 3 ) .
Preventie

om de kans op bijwerkingen te voorkomen , spreken met uw dierenarts zorgverlener vóór het toedienen lintworm medicijnen aan uw huisdier . Als symptomen van een bijwerking zich te presenteren , vragen dringende medische zorg voor uw kat onmiddellijk ( Referenties 1 , 3 ) .

Populaire artikelen

Haaruitval op de poten en Vlokkig Belly in Kittens

Dermatofytose , beter bekend als ringworm , veroorzaakt haaruitval op de poten en schilferende huid op de buik bij kittens en katten . Kittens vangen ringworm vaker dan gezonde volwassen katten omdat volwassen katten immuun worden voor de schimmel die ringworm veroorzaakt , merkt Cat Wrangling Made Easy : . Handhaving van vrede en Sanity in Uw Multicat huis Maar Perzen , ouderen katten en katten met immunodeficiëntie problemen lopen ook het risico op het krijgen van ringworm . Oorzaken Ronde

Klik hier

Hoe om uw kat te behandelen met behulp van natuurlijke methoden

Houden uw kat is niet de enige manier om hem gelukkig en gezond te houden . Holistische geneeskunde kan uw kat in tip -top vorm van kop tot staart . Of u nu op zoek bent om te helpen kalmeren zenuwen uw nerveuze kat of genezen van uw kat lever kwaal , holistische remedies zijn een geweldig alternatief voor de moderne huisdier zorg en kan een verscheidenheid van voordelen voor de gezondheid bieden . Holistische remedies zijn verstoken van bijwerkingen en meer vergevingsgezind qua dosering, wat be

Klik hier

Een oplossing voor home Anal Sacs bij katten

Gelegen op de 4:00 en 8:00 posities aan weerszijden van de anus , anale zakjes bezit een mengsel van olie en zweet . Uw kat normaal releases deze sterk geurende vloeistof door een kleine buis langs de binnenkant anale rand elke keer ontlasting . Katten produceren klein krukje kan niet voldoende druk zetten op de anale zakjes en de zakjes zal onaangenaam worden beïnvloed . Onbehandelde slijmbeurzen kan abces, waarvoor chirurgische drainage . Verschillende huismiddeltjes zijn beschikbaar. ( Refere

Klik hier

Copyright Nederlandse huisdieren alle rechten voorbehouden

© www.163457.com