Nederlandse huisdieren

#   >> Nederlandse huisdieren >> katten >> Cat Health >> 

Notoedric Mange in Cats

 

Notoedric schurft , ook wel bekend als ' katachtige schurft ' wordt veroorzaakt door een parasitaire mijt genaamd Notoedres cati ( referentie 1 ) . Deze mijten hebben betrekking op dezelfde mijt die schurft bij honden veroorzaakt ( referentie 1 ) . Gelukkig zijn deze mijten uiterst zeldzaam in de Verenigde Staten , waarbij de hoogste concentraties voorkomen in bepaalde geografische gebieden zoals zuidelijk Californië . ( Referentie 2 ) .
Tekenen van Notoedric Mange in Katten

Het meest voorkomende symptoom van notoedric schurft is een intense jeuk van de huid , in het bijzonder het begin rond de oren voordat vordert over de rug van de kat. De aangetaste huid kan scabby met een dikke of knapperig uiterlijk ( referenties 1 , 2 , 3 ) geworden .

Bij katten waar notoedric schurft niet behandeld wordt , kan overmatige jeuk rauw , ontstoken huid veroorzaken . Dit leidt vaak tot secundaire bacteriële infecties , die ook zal moeten behandelen ( referentie 3 ) .
Diagnose van Notoedric Mange

De meest voorkomende manier om een dierenarts te notoedric schurft te diagnosticeren is door middel van onderzoek van de huid geschraapt. Uw dierenarts zal monsters van de huid geschraapt te nemen en te bekijken onder een microscoop om de overtredende mijten vinden . ( Referenties 1 , 2 , 3 ) .
Behandeling van Notoedric Mange

Als uw kat op middellange tot lange vacht , dan is hun haar moet worden bijgesneden om voor de voorgeschreven behandelingen om volledig doordringen van de huid (referenties 1 , 2 , 3 ) . Voor de meeste katten geïnfecteerd met katachtig schurft , zal een dagelijkse shampoo worden gebruikt naast een dagelijkse of wekelijkse 2 % tot 3 % kalk zwavel dip . Dit proces moet worden herhaald totdat de mijten volledig zijn afgestorven , die kan oplopen tot acht weken in ernstige gevallen ( referentie 1 ) .

Uw dierenarts kan ook een product met de naam Revolution voorschrijven . Revolutie voor katten is voorgeschreven voor vlooien , wormen en teken preventie maar het is ook aangetoond effectief voor het helpen bij de behandeling van notoedric schurft (Referentie 3 ) te zijn .
Is Notoedric Mange besmettelijk?

Notoedric schurft is zeer besmettelijk tussen katten. Als u een meervoudige kat huishouden, moeten alle katten worden behandeld . Zelfs als er geen symptomen aanwezig andere katten , is er geen garantie dat symptomen niet uiteindelijk ontwikkelen . Deze mijten elke kat beïnvloeden , ongeacht ras , geslacht of leeftijd (referenties 1 , 2 , 3 ) .

Het is ook mogelijk voor u of uw familie om deze mijten contracteren ook. Echter , in de meeste gevallen de mijten die hosts springen op mensen zal afsterven zonder enige noodzakelijke behandeling ( Referenties 1 , 3 ) .
Waarschuwingen

Er zijn verschillende behandelingen voor schurft die veilig voor honden, maar kunnen gevaarlijk zijn voor katten . Sommige van deze producten worden gebruikt om Notoedres mijten behandelen bij honden , maar deze zelfde producten giftig voor katten . De meeste katten een hogere gevoeligheid voor producten die anders veilig worden beschouwd , in het bijzonder voor gebruik bij honden ( referentie 1 ) .

Bovendien heeft het medicijn ivermectine gebruikt om succesvol te behandelen schurft bij honden maar is niet goedgekeurd voor de behandeling schurft bij katten . Ivermectine is een medicijn dat wordt gebruikt off-label en geïnjecteerd in de huid voor de behandeling van schurft bij honden . Echter , ivermectine is het actieve ingrediënt in een gemeenschappelijke hartworm preventief bekend als ' Heartgard , ' en is niet bedoeld voor de behandeling van schurft in een van beide honden of katten ( referentie 1 ) .

Populaire artikelen

Kattenziekten dat mensen kunt krijgen

Ziekten die kunnen worden verkregen van dieren staan ​​bekend als zoönosen . Een infectie door een zooenoseverwekker kan worden veroorzaakt door een bacterie , schimmel of virus . Veel ziekten die worden gevangen van dieren in de natuur voorkomen . Volgens de World Health Organization , ongeveer 61 procent van menselijke ziekten worden veroorzaakt door zoönotische infecties. Verschillende soorten ziekteverwekkers kunnen worden gevangen uit katten , met toxoplasmose en kat scratch koorts zijn de

Klik hier

Gezondheidsproblemen Met Male & Female Cats

Zich bewust zijn van enkele van de gezondheidsproblemen die uw kat kunnen ervaren zal u toelaten om te zoeken naar vroege waarschuwingssignalen en eventuele problemen voordat ze zich ernstig en kunnen levensbedreigend zijn. Terwijl sommige kat gezondheidsproblemen zijn specifiek voor mannelijke of vrouwelijke katten , kunnen veel voorkomende gezondheidsproblemen katten van beide geslachten teisteren . Het wordt aanbevolen dat u uw kat minstens een keer per jaar om eventuele gezondheidsproblemen

Klik hier

Natural Remedies Cure & Prevent Cat Vlooien

Het behandelen van vlooien van uw kat met natuurlijke remedies elimineert de kat directe blootstelling aan de giftige chemicaliën vaak gevonden in commerciële producten en onderhoudt de veiligheid van de woning . Door het gebruik van natuurlijke remedies , kan een huisdier eigenaar voorkomen en behandelen van vlooien en de blootstelling van de kat aan pesticiden verbonden met kanker , allergieën , astma en neurologische schade te voorkomen . Natuurlijke remedies zal waarschijnlijk herhaalde toep

Klik hier

Copyright Nederlandse huisdieren alle rechten voorbehouden

© www.163457.com