Huisdier thuis

#  >> Huisdier thuis >  >> katten >> Cat Supplies

Instructies voor de Havahart Trap

 

Havahart merk vallen beveelt de Wilde Kat Trap voor gebruik in het vangen verdwaalde of wilde katten . Deze humane val kan worden ingesteld en aas , het vangen van levende katten humaan . Havahart kat vallen kunnen worden gebruikt voor de kat vervoer naar faciliteiten voor afstand of verwilderde huisdieren knoop programma . De vallen , gemaakt van roestbestendig metaal , kan ook worden gebruikt voor het vangen van andere dieren zoals stinkdieren , possums , en kleine wasberen . Instructies
1

Bepaal de draagconstructie op de kooi . Til de kooi door de top handvat om deze te laten vallen op zijn plaats. Toen op de grond , zet het frame staven . Deze staven zijn aan weerszijden van de trap bij de voordeur en bij de achterkant van de val . Zet alle vier frame van staven met de meegeleverde klemmen . Kopen van 2

Zoek de U-vormige stang die op de bovenkant van de trap , in de buurt van de achterkant . Verwijder deze hengel . Het achterpaneel moet slingeren gesloten .

Gebruik 3 de U-vormige stang aan de achterkant beveiligen door te rijgen het, platte uiteinde eerst , door middel van klemmetjes bevestigd aan de achterzijde van rechts naar links . Snap het einde van de stang in het klemmetje aan de linkerkant van de kooi en zet de U - verslaafd , recht einde van staaf aan de rechterkant van de kooi .
4 Aas de val met sterk geurende voedingsmiddelen katten trekken .

Zoek de trekker stang die op de top van de kooi en verwijder deze . Draai de kooi om de bodem van de trekker pan . De trigger pan is een vlak , metalen pan gelegen nabij de voorkant van de kooi . Aas de val . Stel de val door het aanbrengen van de trigger staaf om de lussen aan de onderkant van de trigger pan .

Copyright Huisdier thuis alle rechten voorbehouden

© nl.xzhbc.com