Huisdier thuis

#  >> Huisdier thuis >  >> katten >> Feeding Cats

Wat gebeurt er met een Dog's Milk als de Pups Overleden ?

 

Lichaam Een zwangere hond uiteraard bereidt om haar pups te zogen door het produceren van melk. Als haar pups sterven , ze is nog steeds bereid is om te voeden, haar lichaam niet realiserend haar pups zijn overleden. Verkennen waarom een zwangere hond produceert melk en wat gebeurt er met haar melk leveren als haar pups sterven kan u helpen een optimale gezondheid van de hond te behouden na het losmaken van haar pups . Waarom honden melk produceren

lichaam van de hond produceert melk, omdat de pups zijn afhankelijk van haar melk voor de eerste vier weken van hun leven . Haar melk levert alle voedingsstoffen de pups nodig hebben om gezond te groeien . Het verplegend pups leeg de melkaanvoer beurt signaleren lichaam van de hond om meer melk te produceren . Als verpleegkundige stopt , zal de stuwing , of vullen , spenen van de moeder hond en klieren van het lichaam te waarschuwen om te stoppen met het produceren van melk .
Wat gebeurt er als haar pups sterven ?

Sinds melk in relatie tot de vraag , het aanbod van de hond begint te dalen als de pups niet verpleging . Omdat de melkproductie niet wordt gebruikt het lichaam van nature begint om vraag afnemen en uiteindelijk stopt met de productie van melk . Het duurt ongeveer twee weken duren voor melkproductie van de moeder om te stoppen . Als een zogende hond die niet verpleging blijft melk te produceren haar eigenaar kan het nodig zijn om te helpen met signaalfunctie haar lichaam om de productie van melk te stoppen.
Helpen haar melk opdrogen

Om te helpen bij het ​​proces kunt u voedselvoorziening van de hond verminderen . Dit leidt haar lichaam minder melk te produceren als haar lichaam begint niet op natuurlijke wijze te verlagen. Tijdens de zwangerschap en verpleging een hond moet worden gevoed meer voedsel aan de adequate voeding te leveren aan haar en haar pups . Als de hond blijft melk produceren een dierenarts te raadplegen .
Helpen Foster Pups

andere optie in het bijstaan ​​met de uitputting van het aanbod van melk is te controleren met uw plaatselijke asiel om te zien of er nog pups die een pleegmoeder nodig . Hierdoor kan de hond te verzorgen , omdat haar lichaam al die melk en helpt het bevorderen pups door hen te voorzien van de voedingsstoffen die ze nodig hebben om gezond te groeien .

Copyright Huisdier thuis alle rechten voorbehouden

© nl.xzhbc.com