Huisdier thuis

#  >> Huisdier thuis >  >> katten >> Kattenspeelgoed

Hoe maak je een kat huis van karton

 

gezellig , donkere ruimtes zijn ideaal dutten plekken voor katten, die een kartonnen doos maakt een passend huis . Het geven van uw kat een veilig thuis is belangrijk, vooral als uw kat sluipt in krappe ruimtes , zoals uw kast , dressoir laden en wasmanden . Karton kan worden gemaakt in een veilige , geschikte woning voor een kat , vooral als het wordt bevestigd en ontworpen met deuren en ramen . Wilt u een veilig thuis voor uw kat te maken , maak een kat condo van karton . Wat je nodig hebt Pagina 2 kartonnen dozen
Potlood Ruler
Stanleymes
Snijmat
Hot - lijmpistool
Toon meer instructies
Cutting Windows en Deuren
1 Distmantle twee kartonnen dozen .

elkaar nemen twee dozen van dezelfde grootte , zodat ze plat kunnen leggen op een snijmat . kopen van 2

Ontwerp een deur en ramen op de eerste kartonnen doos met een potlood . Teken ramen op de tweede kartonnen doos .
3

Snijd de ontwerpen uit de kartonnen doos met een mes .
Vergadering
4

Smeer de bodem flappen van de eerste doos, die de deur heeft , met hete lijm uit een hot - lijmpistool . Vouw de flappen samen . Hou ze veilig bij elkaar tot de lijm droogt.
5

Snijd de lange eenzijdige opening flappen off van de eerste kartonnen doos met een mes . Slice uit de helft van een van de resterende korte eenzijdige flappen .
6

Smeer de randen van de korte - zijdige flappen met warme lijm . Vouw ze in , en houd ze stevig vast tot de lijm droogt.
7

Smeer de opening flappen van de tweede kartonnen doos met warme lijm . Vouw ze samen , en houdt ze stevig vast tot de lijm droogt.

Snijd
8 op de lange - zijdige flappen van de bodem van de tweede kartonnen doos . Snijd de helft van de resterende korte eenzijdige flappen , dus ze zullen worden afgestemd met het gat in het eerste vak .
9

Vouw de korte - zijdige flappen inch Smeer de randen met een hete lijmpistool , en houd ze vast tot de lijm droogt.
10

Smeer de bovenste randen van de eerste doos met warme lijm . Lijn de tweede doos op de top van het. Houd de dozen stevig totdat de lijm droogt .

Copyright Huisdier thuis alle rechten voorbehouden

© nl.xzhbc.com