Huisdier thuis

#  >> Huisdier thuis >  >> katten >> Kattenspeelgoed

Hoe maak je een kat Condo Construct

 

Cat appartementen zijn een geweldige manier om katten te voorzien van de hoogte en uitkijkplatform ze verkiezen. Deze vloerbedekking constructies houden verveling kitty 's op afstand , terwijl het verstrekken van een winterharde krassen oppervlak, maar ze kan kostbaar zijn . Bespaar geld door te gaan de doe- route. Wat je nodig : Houten paal , 4 - inch Need van 4 - inch
Stukken van stevige tapijt
gegalvaniseerde bout
Tapijt kopspijkers
Punthaakjes
Tapijt blad of mes
Sisal touw
Tafelcirkelzaag
Nails
Toon meer instructies
Hoe een Cat Condo Construct
1

Zoek een stevige paal van hout dat is 4 - inch met 4 - inch of groter . Scout voor dit item op werf verkoop of aankoop een voor een lokale hardware winkel . Dit zal midden paal de kat condo's je hechten platvorm te worden , dus zorg ervoor dat het kan extra gewicht aan. Kopen van 2

Selecteer een plaat van hout ten minste 4 - meter bij 4 - voeten voor de basis. Bedek deze basis met tapijt. Beveilig het tapijt met het tapijt spijkers. U wilt een gat in het midden van het tapijt gesneden met het tapijt mes aan de houten stok passen in .

Bevestig 3 de basis aan de houten paal met een gegalvaniseerde bout. Boor de bout van de onderkant van de voet in de houten paal zet vervolgens de paal met de punthaken . Zorg ervoor dat er punthaken aan elke kant van de paal .
4

Selecteer drie of vier platen van hout breed genoeg en stevig genoeg om te worden gebruikt als platform . Tapijt deze vervolgens door 4-inch inkepingen uitgesneden 4 - inch in hen met een tafel zagen . Dit is waar ze zullen worden bevestigd aan de paal .
5

Positie platforms noorden, oosten en zuiden en zorg ervoor dat er ten minste een voet van de lengte in tussen elk een. Gebruik drie punthaken om elk platform hechten .
6

Bedek de houten paal met een dik touw , zoals een 3/8-inch sisal touw. Wikkel het touw rond de paal en spijker in na elke paar slagen rond de paal . Dit zal het touw veilig en zorgen voor krassen materiaal voor uw kat.

Copyright Huisdier thuis alle rechten voorbehouden

© nl.xzhbc.com