Nederlandse huisdieren

#   >> Nederlandse huisdieren >> katten >> Kattenspeelgoed >> 

Hoe maak Cat Klimmen Toys

 

Cat klimmen speelgoed zijn getrapt speelgoed , ook wel bekend als kat bomen of kat sportscholen . Een kat klimmen speelgoed is voorzien van diverse lagen voor een kat om op te klimmen naar , gemaakt van hout onder tapijt . Het tapijt dient om te voorkomen dat de kat gewond raakt door een potentiële splinter en biedt een gestructureerd oppervlak van de kat kan gebruiken voor handtastelijkheden en spelen , net als een krabpaal . Wat je nodig hebt
1 cm dik triplex platen
Jigsaw
6 - inch houtdiameter plugstangen
Handzaag
Tapijt
nietpistool
Constructielijm
Crafting mes
Toon meer instructies
1

Knip je basis van de multiplex plaat met behulp van de puzzel . De basis zal je grootste laag. De lagen moeten geleidelijk kleiner worden om ervoor te zorgen uw boom is stabiel . Kopen van 2

Snijd draagbalken die het volgende niveau zal houden . Gebruik de plugstangen , en gesneden met de handzaag . Elke bundel moet 18 centimeter lang zijn . Gebruik altijd tenminste twee draagbalken op elk niveau om de stabiliteit te waarborgen .

Snijd Goedkope 3 een stuk tapijt voor elke steunstang gesneden in stap 2 . Het tapijt voorbeeld dient te zijn 18 cm bij 19 centimeter om zich volledig wikkel rond de staaf .
4

Bevestig het tapijt rond de omtrek van elke steun stang door het wikkelen van het staal rond de staaf en het bevestigen van het met het nietpistool .
5

Bevestig de steun stangen aan de basis met behulp van constructielijm . Breng de lijm aan op de onderkant van de staaf met een reeks concentrische ringen te zorgen voor de gehele onderkant ontvangt lijm eenmaal beneden geplaatst , dan drukt u stevig op de stang op zijn plaats en laat het drogen .
6

Snijd een stuk tapijt groot genoeg om de hele basis, met 2 centimeter extra ruimte rondom alle kanten te dekken. Deze extra tapijt zal u toelaten om het tapijt onder de vouw , en zet hem op de onderkant van de voet .
7

Plaats het tapijt over de basis, en markeer waar de draagbalken zal zijn . Gebruik de crafting mes cirkels gesneden uit het tapijt voor elke bundel .
8

Schuif het tapijt over de balken , en naar beneden naar de basis, en vouw de extra stof over de hoeken en aan de onderzijde van de basis , dan nietje het tapijt op zijn plaats met de nietpistool . Nieten langs de onderzijde van het tapijt , die onder , en rond de omtrek en de bovenkant van het hout gevouwen om het tapijt waarborgen blijft dicht tegen het hout .
9

Herhaal stappen 1 tot 8 voor het gewenste aantal resterende niveaus .
10

Monteer de lagen door het aanbrengen van constructielijm naar de toppen van de steunbalken als je deed de bodems . Heeft een ander niveau niet aan op een niveau dat nog steeds te drogen . Als, bijvoorbeeld , uw boom heeft vier lagen , niet stapelen alle vier tegelijk , in plaats hechten de tweede naar de basis, en de vierde categorie op de derde, bevestig vervolgens het bovenste stuk naar de bodem stuk wanneer beide zijn opgedroogd .

Populaire artikelen

Alternatieven voor Tapijt op een Krabpaal

Katten krabben meubels , boomstammen en af en toe een persoon . Animal gedragsdeskundigen geloven katten communiceren met andere dieren en mensen . Katten kunnen ook gewoon zelf te verzorgen . Een industrieel krabpaal of zelfgemaakte krabpaal is een ideale manier om meubels vernietiging te voorkomen . Er zijn echter verschillende alternatieven voor het tapijt vaak gebruikt voor deze bomen . Of u nu kopen of bouwen van een post, zich bewust zijn van niet alleen aanwezig elke sterke kleurstoffen ,

Klik hier

Waarom katten zitten op hun speelgoed ?

Heb je ooit zag uw kat spelen met een stuk speelgoed en merkte dat hij bespringt en zit op het? Misschien is uw kat geeft dan het speelgoed een paar bunny trappen tijdens het bijten . Veel eigenaren van gezelschapsdieren hebben dit gedrag vinden zowel vertederend en mysterieus . Waarom doen katten spelen zoals ze doen ? Zijn ze agressief , op zoek naar aandacht of gewoon plezier maken ? Er zijn verschillende theorieën over waarom katten zitten op speelgoed. Prey Instinct In het wild , katten be

Klik hier

Hoe maak je een kat Playhouse maken uit een doos

Het maken van uw eigen kat speelhuisje van kartonnen dozen is een geweldige manier om een ​​gratis speeltje voor uw kat vriend te maken. Katten zijn dol op nieuwe speeltjes , en ze te kopen kan duur zijn . Maak in plaats daarvan een kat speelhuisje uit boxen die u anders weg zou gooien . Wat je nodig hebt Pagina 2 kartonnen dozen Box snijder Hot lijmpistool Toon meer instructies 1 Knip ramen en een deur . Take 2 kartonnen dozen en leg ze plat , zodat u kunt uitknippen ramen en een deur . Ze

Klik hier

Copyright Nederlandse huisdieren alle rechten voorbehouden

© www.163457.com