Huisdier thuis

#  >> Huisdier thuis >  >> katten >> Met betrekking tot Cats

Hoe te verwijderen Cat Urine Uit Quarry Tile

 

Cat urine is een krachtige stof die een slepende geur achterlaat. Het is mogelijk om steengroeve tegel schoon om niet alleen de overweldigende geur van verse kattenurine maar ook de subtiele geur die vaak blijft hangen nadat je denkt dat het materiaal schoon te verwijderen . Zoals elke schoonmaakklus , is het veel gemakkelijker om de geur te verwijderen als je de rotzooi opruimen zo snel mogelijk . Wachten geeft de urine in de gelegenheid te sijpelen in de tegels en voegen lijnen , waar het zal blijven tot een subtiele maar detecteerbare geur uitstoten . Wat je nodig hebt Briefpapier handdoeken
Mop
Emmer
Huishoudelijke zeep
Enzyme - based cleanser
Azijn
Clean doeken
Toon meer instructies

1

Veeg verse urine met keukenpapier . De belangrijkste stap is te vegen zo veel overtollig vocht mogelijk . Besteed aandacht als je veeg , zodat je niet per ongeluk dwingen urine in de voegen . Kopen van 2

Mop met warm water en zeep . Vul het mop emmer met warm water en voeg een scheutje zeepachtige schoner. Gebruik allesreiniger , afwasmiddel of andere zeep . Het doel is om zoveel mogelijk achtergebleven urine te verwijderen van de tegel mogelijk .
3

Overweeg het gebruik van een enzym- gebaseerde reiniger . Enzym - gebaseerde reinigingsmiddelen zijn zeer effectief in het neutraliseren van geuren zoals kat urine . Als u enzym schoner gebaseerd , dweil de vloer opnieuw met de stofzuiger , na aanwijzingen van de fabrikant . Als u niet een van deze reiniger bij de hand hebt , gaat u verder met de volgende stap. Het is belangrijker om snel te werken . U kunt altijd later terug te gaan en het gebruik van het enzym schoner als geur is een probleem .
4

Grondig met een azijn en water. Voeg een kopje azijn bij een liter water en dweil de vloer weer . Het is belangrijk de vloer grondig om alle resterende kattenurine residu en het residu van de zeep nog op de vloer te verwijderen . Zeepachtig residu zal de vloer er dof en vuil gemakkelijk hechten aan de tegels.

Veeg
5 droog met een schone doek of papieren handdoeken . Gebruik een schone, droge handdoek of een handvol papieren handdoeken en droog de vloer grondig . De handdoeken moet schoon verschijnen na het drogen van de vloer . Geen gele of bruine residu betekent dat de vloer niet schoon is .

Copyright Huisdier thuis alle rechten voorbehouden

© nl.xzhbc.com