Huisdier thuis

#  >> Huisdier thuis >  >> paarden >> Met betrekking tot paarden

Mule Kenmerken

 

Een muilezel wordt geproduceerd wanneer een mannelijke ezel met succes paart met een vrouwelijk paard . Mules zijn hoog aangeschreven voor hun uithoudingsvermogen , kracht en intelligentie. Ze zijn een voorkeur werk dier , omdat ze harder dan paarden , kan meer gewicht dan paarden vervoeren , en zijn slimmer en meer geduld dan ezels . Man muilezels worden vaak " Johnny " muilezels , en vrouwen gaan door de term " Molly " muilezel . Verschijning

Mules take- over de kenmerken van beide ouders . Sommige meer onderscheiden attributen die de muilezel stukken uit haar ezel vader onder andere een korte manen , lange oren , slanke ledematen , smalle hoeven, en een korte , dikke kop . Bijdragen van haar moeder onder haar paard - achtig lichaam , hoogte , nek en tanden vorm .
Zoals Working Dieren

De gemiddelde grootte muilezel weegt ruwweg tussen 850 en 1000 ponden , met het grotere werk muilezels bereiken van £ 1300 , waardoor het een goed formaat , zeer capabel lastdier . Muildieren kan dragen 20 procent van hun lichaamsgewicht in dood gewicht , en hebben een betere conditie en uithoudingsvermogen dan hun moeders , dat is een fysieke eigenschap dat ze erven van hun ezel vaders .
Houding en Temperament

Mules staan ​​bekend om hun geduld en voor het zijn zeker - van - voet. Ze laten zelden een rijder om hen in gevaar brengen , en zijn vaak beschermend van de veiligheid van hun ruiter , als goed. Ze worden gewaardeerd als dragende dieren, omdat zij erven de werkethiek en het doorzettingsvermogen van de ezel , en de moed en de kracht van het paard .
Andere karakteristieken

de gemeenschappelijke geluid dat een ezel maakt is een combinatie van het hinniken van een paard en het balken van een ezel , waardoor het een eigen geluid . Man muilezels zijn altijd steriel, maar er zijn een handvol van de gevallen waarin een vrouwelijke muilezel een nakomeling is geboren geweest . Mules zijn vaak gekleurd in de kleuren bruin , zwart of grijs , maar sommige - zoals de nakomelingen van de Appaloosa merrie - kan wilde kleuren en het spotten van patronen

Copyright Huisdier thuis alle rechten voorbehouden

© nl.xzhbc.com