Huisdier thuis

#  >> Huisdier thuis >  >> paarden >> Met betrekking tot paarden

Hoe te identificeren de Grulla Color in een Paard

 

Paarden zijn er in alle vormen, maten en kleuren . De grulla kleur is een van de zeldzamere vachtkleuren . Uitgesproken " Grew - Yuh , " het is het Spaanse woord voor de blauw- grijze kraan . De vacht van het paard wordt vaak omschreven als een muis - grijs , rokerig - blauw of leisteen - grijze kleur . De grulla kleur is zeer opvallend , en al is het moeilijk te definiëren , zodra je het ziet , kunt u gemakkelijk weer herkennen . Instructies
1

Bedenk dat grulla is eigenlijk het dun gen werken op een zwarte basiskleur . Genetische kleur van het paard is zwart , maar het wordt gecombineerd met het dun gen, dat het zal verlichten en ervoor zorgen dat de manen en staart , evenals het gezicht en benen , om de donkere basecoat kleur weer te geven . Kopen van 2

Houd in gedachten dat verschillende tinten grulla verschillende dingen worden genoemd . De lichtste kleur van zwart dun heet " Silver Grullo , " dan komt "Slate Grullo " en vervolgens " Grullo , " en vervolgens " Lobo dun , " met deze laatste was de donkerste tint in de grulla laagpatroon .
Goedkope 3

Kijk voor een muis - grijs , rokerig - blauw of leisteen - grijze kleur op het lichaam van het paard . De zwarte basecoat kleur wordt verdund door het dun gen om een off - zwart , blauw , rokerige - grijze kleur , in sommige gevallen , de paarden zijn meer timide - bruin - tan . Het is bijna een " nougat " kleur, zoals u in een reep .
4

Kijk voor het definiëren van dun kenmerken . De dorsale streep zal er zijn en is zwart , en het gezicht en de benen zijn vaak donkerder dan het lichaam .

Copyright Huisdier thuis alle rechten voorbehouden

© nl.xzhbc.com