Huisdier thuis

#  >> Huisdier thuis >  >> paarden >> benodigdheden voor paarden

Thuis Kuren voor Bugs op Paarden

 

Bij het kiezen bug controle voor je paarden , je moet kosten , veiligheid en werkzaamheid te overwegen. Commerciële chemische preparaten kan effectief zijn , maar kan je door meerdere flessen als bugs zijn een probleem, dat is niet goed voor u , uw paard of uw portemonnee . Gelukkig recepten in overvloed voor zelfgemaakte insectenwerende middelen. Omdat deze bevatten voornamelijk all-natuurlijke ingrediënten , kan dagelijks meerdere toepassingen nodig zijn. Sommige eigenaren verminderen deze taak door het naderen van paard bug problemen, zowel extern als intern . Azijn
Regelmatig schoonmaakazijn is een gemeenschappelijke en effectief ingrediënt voor paard insectenwerende middelen .

Gebruik gewoon wit, gedistilleerde azijn als basis voor een bug spray . Probeer het mengen van gelijke delen azijn en water in een spuitfles , als je ervaart een seizoen van hardnekkige bugs , kunt u de verhouding van azijn te verhogen . U kunt ook uw paard spoelen met azijn of azijn en water , na het wassen te helpen volledig te spoelen de shampoo , met het extra voordeel van het aanbieden van bug bescherming.
Essentiële oliën

Er zijn verschillende essentiële oliën die je kunt kopen die voorzien in een aantal bug bescherming voor uw paard. Voorkomende zijn die gemakkelijk te vinden bij de meeste reformwinkels zijn onder andere eucalyptus , lavendel , tea tree en citronella . Tom Tower, eigenaar van One Iron Horse Farm in Dripping Springs , Texas , waarschuwt dat u niet de citronella olie die voor de verlichting van buitenlampen niet gebruiken , de 100 procent citronella die u wilt gebruiken is plantaardig , niet op basis van olie . Meng een paar druppels van een of twee oliën met uw water en azijn oplossing . Sommige paardeneigenaren graag een druppel afwasmiddel toe te voegen om te helpen de spray zich te houden aan de huid van het paard.
Andere topische toepassingen
Vaseline toegepast onder de staart van je paard kan helpen verlichten jeuk van insectenbeten .

Ruiters en vrouwen hebben lang toegepast vaseline binnenkant van de oren paarden om bugs te voorkomen en op te sluiten . Sommigen gebruiken babyolie . U kunt ook beide oplossingen toe te passen onder de staart van je paard als het begint te geïrriteerd van bugs of insectenbeten , en ook in het genitale gebied geworden . Als u deze items te gebruiken op het lichaam van je paard , zich bewust zijn dat ze zullen val vuil en puin .
Interne Remedies
Knoflook kan zowel gezond en een effectieve bug afschrikmiddel voor paarden .

Voeg 1 /4 kop appelazijn om graan of water per dag van uw paard te helpen afschrikken bugs en insectenbeten . De meeste paarden houden van de smaak , en het biedt een aantal extra voordelen voor de gezondheid , zoals artritis, cardiovasculaire gezondheid , angst en een gezonde haargroei . Knoflook is ook een gemeenschappelijke additief aan insecten af te schrikken . U kunt de grond knoflook kopen , of verpletteren uw eigen toevoegen aan graan van uw paard om te zien hoe het tolereert . Verhoog de dosis tot aan het equivalent van ongeveer 1/8 kopje voor 1 /4 kop per dag , zegt Tower. Als je paard hele kruidnagels zal eten , ze gewoon gooien in zijn voer schotel. De combinatie van knoflook en appel cider azijn kan heel effectief zijn .

Copyright Huisdier thuis alle rechten voorbehouden

© nl.xzhbc.com