Huisdier thuis

#  >> Huisdier thuis >  >> paarden >> benodigdheden voor paarden

Wat zijn de vier delen van een Zadel

 

? Ruiters gebruiken zadels om hen te helpen te blijven op het paard en zorgen voor een meer comfortabele rit . Er zijn verschillende soorten paardrijden zadel , maar de twee die voornamelijk gezien in de Verenigde Staten Engels en western zadels . Engels zadels worden gebruikt voor het Engels rijden evenementen zoals springen en dressuur . Western zadels worden gebruikt in de rodeo's en door de meeste plezier rijders. Ondanks wordt gebruikt voor verschillende evenementen , zowel in het Engels en western zadels hebben een aantal delen gemeen . Boom

Het zadel boom vormt de basisstructuur dat het zadel is gebouwd op . De boom kan worden gemaakt uit een verscheidenheid van verschillende materialen , waaronder Rawhide , glasvezel en zelfs metaal of hout in sommige oudere zadels . Het zadel boom bepaalt hoe het zadel past het paard en wordt geleverd in verschillende maten voor verschillende breedten en bouwt van paarden. Als de boom het paard goed niet past , kan het pijn veroorzaken , en de ruiter kan verwachten problemen rijden en controleren van het paard.
Seat

De stoel van het zadel is waar je zit wanneer u rijdt in. De zitting is gepositioneerd over het zadel en kan gemaakt zijn van verschillende korrels leer grip fietser op het zadel verbeteren . De zetel van het zadel strekt zich uit tussen de pommel , aan de voorzijde van het zadel en de cantle , dat is de achterkant van de stoel .
Beugels

de beugels zijn ontworpen om rijders een plaats te geven om hun voeten te stellen tijdens het rijden . Stijgbeugels helpen om rijders in de juiste zitpositie en hulp met behoud van een goede balans tijdens het rijden . Engels en western stijgbeugel ontwerp enigszins variëren , maar hebben dezelfde basisfunctie .
Singels en tuig

Zowel Engels en western zadels vereisen het gebruik van een singel te blijven op de paard. De singel wordt aan de het zadel door Dee ringen en cinch bandjes in het westen van zadels , of door knuppels in het Engels zadels bevestigd . Zonder enige vorm van tuigage apparatuur , zou de omtrek niets te hechten aan en het zadel kon niet worden bevestigd aan het paard .

Copyright Huisdier thuis alle rechten voorbehouden

© nl.xzhbc.com