Huisdier thuis

#  >> Huisdier thuis >  >> paarden >> benodigdheden voor paarden

Hoe u de juiste watertrensbit Get

 

Er zijn vele soorten van trens bits en het is belangrijk om de juiste is, dat past zowel het paard en de behoeften rijder kiezen . Hoewel de trens is een gemeenschappelijke stijl van bit , het komt in vele soorten en het kiezen van de juiste men kan verwarrend zijn. Inzicht in de basistypen en wat ze beogen te doen maakt de keuze een stuk makkelijker. Wat je nodig hebt
Bewaar of catalogus waarin een beetje
Paard selecteren
Toon meer instructies Heb Ken het Paard
1

Ken het paard voor wie bit bestemd . Elk paard is anders en heeft andere behoeften , het beetje dat werkt voor een zal niet werken voor een ander . Een paard dat een gevoelige mond heeft waarschijnlijk een beetje dunner dan een paard te gebruiken met een zeer gevoelige mond. Evenzo zal een paard dat niet goed reageert op stuurbewegingen richtingen een verschillende bit dan een die niet willen stoppen moet . Kopen van 2

Ga naar de winkel of catalogus van waaruit u gaat kopen de bit . Het onderzoeken van de opties , op zoek naar stukjes die in de categorie trens en dat er geen schachten hebben, een beetje met een schacht is niet een echte trens , maar is een beetje leverage . Een trens moeten twee ringen verbonden door ofwel een rechte bar of een eenvoudige bar scharnieren op een of twee plaatsen .
3

De meest fundamentele trens is een losse - ring trens . Het bestaat uit twee ringen van ongeveer een tot twee centimeter in diameter die worden verbonden door twee stangen van pink - breedte metaal trad alleen in het midden . Dit bit wordt gebruikt voor het starten van jonge paarden , of voor paarden die goed getraind en gehoorzaam aan het bit. Aangezien dit een zeer eenvoudige bit wordt vaak gebruikt door trainers vanwege zijn zachtheid en veelzijdigheid . Bij twijfel , kiezen voor deze bit .
4

De full- wang trens is vergelijkbaar met de losse ring , behalve dat tussen elke ring en het mondstuk is een rechte bar ongeveer vier centimeter lang . Deze bit werkt precies hetzelfde als de losse - ring , maar voorkomt dat het bit door de mond van het paard wordt gesleept . Voor een paard dat moeilijk te draaien of draagt ​​hoofdstel die neigt te schuiven via de mond , is het bit te kiezen . De bars zal het op zijn plaats te houden en druk uitoefenen op de zijkanten van de mond en neus van het paard , het stimuleren van het in te schakelen zonder dat hard.

Wees ervan bewust dat dit bit kan vangen op de dingen , waardoor het paard in paniek te raken . Laat nooit een paard draagt ​​een full -cheek snaffle onbeheerd .
5

De D - ring trens is identiek aan de losse ring , behalve dat in plaats van twee ringen , het heeft twee " D - vormige " stukken metaal . Het mondstuk aangesloten op de rechte lijn van de "D" Dit bit is handig voor paarden met tedere monden die bekneld raken door de zijkanten van de losse - ring . Het is gebruikelijk in hunter klassen en voor de opleiding.

Copyright Huisdier thuis alle rechten voorbehouden

© nl.xzhbc.com