Nederlandse huisdieren

#   >> Nederlandse huisdieren >> paarden >> paard Gezondheid >> 

Fasen in a Mare 's Zwangerschap

 

Paarden , net als mensen , gaan door verschillende stadia van de zwangerschap en bevalling . Van concept tot aflevering , zal het paard gaan door vier verschillende stadia van de zwangerschap , met de feitelijke levering vormen drie van de vier fasen. Vaak zal een merrie in en uit de fasen van de bevalling te verplaatsen zonder medeweten van de geleider , waardoor het moeilijk te bepalen in welk stadium een merrie is op een bepaald punt in het proces . Conceptie

Deze dagen , paardenfokkerij is zeer wetenschappelijk en zelden paarden links te laten " de natuur zijn gang gaan . " De meeste merries worden kunstmatig geïnsemineerd u kunt zich verwonden tijdens de paring proces .
Dracht

De gemiddelde duur van een merrie drachtig besteedt is overal 335-340 dagen , gewoon verlegen van een jaar . Gedurende deze tijd , de foetus ontwikkelt zich uit de vereniging van twee cellen in een volledig gevormd en functioneel paard.
Veulenen

Deze term wordt gebruikt om het te beschrijven arbeid en levering van de pasgeborene paard. Veulenen begint tussen de twee en zes weken voor het begin van de bevalling en omvat de vorming van de uier , of wanneer de melk wordt geproduceerd . Melk zal verplaatsen naar de spenen enkele dagen voor de aanstaande geboorte . Veulenen verwijst ook naar de drie fasen van de levering, of de bevalling , dat een paard ervaringen .
Stage One Parturition

In deze fase , de merrie begint te contracties ervaren. Het komt meestal overal van een tot vier uur voordat de merrie begint te duwen . De weeën zijn ontworpen om het veulen in de juiste positie voor de levering zetten .
Tweede fase Parturition

In deze fase , de merrie levert het veulen . De merrie zal meestal gaan liggen , hoewel sommige merries zijn bekend om de geboorte status te geven . De vruchtzak verschijnt eerst , op de voet gevolgd door de twee voorpoten daartussen hoofd van het veulen tussen. Deze fase eindigt wanneer de merrie opstaat en snijdt de navelstreng .
Derde fase Parturition

In dit stadium , het veulen is reeds opgeleverd . De merrie zal nog steeds ervaren contracties en de placenta wordt uitgedreven . Dit gebeurt binnen vier uur na de aflevering van het veulen . Het is belangrijk om de placenta te inspecteren op eventuele ontbrekende stukken als een placenta zal een infectie veroorzaken .

Populaire artikelen

Horses & Oogproblemen

ogen Paarden zijn zeer gevoelig voor letsel. Bijna alle verwondingen aan ogen paarden worden beschouwd noodgevallen. Paardeneigenaren moeten letten op elk moment aan de visie van de paarden , alsmede het controleren om ervoor te zorgen dat er geen besmettingen in het oog. Een klein probleem oog in een paard kan snel omslaan in een gevaarlijke situatie waarin het paard zijn gezichtsvermogen zou kunnen verliezen . Hoornvlieszweer Paarden zijn gevoelig voor hoornvlieszweren . Het hoornvlies is

Klik hier

Wat zijn de symptomen van rabiës in Paarden

? Hondsdolheid is een ziekte van het centrale zenuwstelsel die kan invloed hebben op mensen en huisdieren en wilde dieren , waaronder paarden . De ziekte wordt meestal overgebracht door de beet van een hondsdolle dier wanneer het virus wordt uitgescheiden door de beet wond . Hoewel hondsdolheid meestal geen paarden infecteren , is het gebruikelijk om te vaccineren tegen deze dodelijke ziekte . Herkennen van de symptomen van rabiës moeilijk kan zijn als gevolg van de brede waaier van klinische sy

Klik hier

Hoe te Hoof de behandeling van abcessen in Paarden

Iedereen heeft een mening over hoe om paarden te behandelen voor hoef abcessen . De oude cowboys en lifetime paard liefhebbers zweren bij het ​​weken . Vandaag hedendaagse hoefsmeden suggereren dat het weken niet het beste idee kan zijn, omdat het verzacht de hoef op het punt van het verplaatsen van het hoefbeen en het veroorzaken podotrochleitis . Maar wat je houding over de kwestie te nemen , de bottom line is je paard is kreupel en dat de besmetting moet out.An abces komen optreedt wanneer ee

Klik hier

Copyright Nederlandse huisdieren alle rechten voorbehouden

© www.163457.com