Huisdier thuis

#  >> Huisdier thuis >  >> paarden >> training Paarden

Hoe je een paard te starten in een watertrensbit

 

Of u nu een paard onder het zadel of het aanleren van een jongere hengst of merrie om een ​​beetje te accepteren , een kwaliteit trens is de beste beetje om mee te werken . Een trens is een zachte manier om je paard te introduceren aan het bit en een uitstekende manier om uw jonge paard uitstappen om een goede start. Wat je
Kwaliteit hoofdstel nodig
Snaffle
Reins
Longe lijn
Toon meer instructies
1

Start invoering van uw paard naar de trens lang voordat het tijd is om te rijden . Paarden zo jong als een jaar oud kan worden ingevoerd om het bit , en deze vroege start kan zadel maken het trainen een stuk makkelijker . Nadat je paard heeft geleerd om kalm en rustig te leiden , kunt u beginnen met een trens te nemen in uw training regime . Plaats een kwaliteit trens in een goed uitgerust hoofdstel , met het mondstuk een beetje lager dan het zou zijn op een ouder paard. Pas de zijkanten van het hoofdstel , zodat het bit hangt losjes - dit zal de jonge paard ertoe aanzetten de trens . Als je paard gewend raakt aan het bit , kan de zijkanten van het hoofdstel enigszins worden aangescherpt , maar niet tot het punt waar de teugel te strak .

Plaats kopen van 2 de teugel op over de top van het paard halter, bevestig dan een longe lijn naar de ring op het halster . Moedig uw paard zich vrij bewegen op de longe lijn , beginnend bij een wandeling en dan doorgaat naar de draf en tenslotte de galop . Bij het ​​longeren je paard , van richting veranderen vaak en het paard aan te moedigen om vrij te bewegen . Als u toegang tot een ronde pen hebt, kun je je paard bewegen in de ronde pen in plaats van de longe .

Plaats
3 het hoofdstel met de trens op je paard en dan langzaam introduceren het zadel . Hoewel het beter is je paard te hebben ingevoerd om het zadel lang voordat hij is oud genoeg om te beginnen rijden , zo niet, moet u uw tijd te nemen bij zadelen voor de eerste keer . Het is niet ongebruikelijk voor een paard om een ​​beetje buck de eerste keer dat hij beweegt met een zadel op zijn rug . Longeren je paard met het zadel zal hem helpen deze bucks uit de weg voordat je klimmen in het zadel .
4

Monteer je paard zorgvuldig , te beginnen door er een beetje druk in de stijgbeugel en stuiterende op en neer . Nadat het paard het gewicht heeft aanvaard in de stijgbeugel , zwaaien in het zadel in een vloeiende beweging en houd de teugels in twee handen . Gebruik altijd twee handen tijdens het rijden met een trens . Trekken terug met een single- handed beweging te veel druk op gevoelige mond van het paard . Trek voorzichtig aan de ene teugel en dan de andere , de druk vrijgeven zodra je paard geeft om het .

Copyright Huisdier thuis alle rechten voorbehouden

© nl.xzhbc.com