Huisdier thuis

#  >> Huisdier thuis >  >> paarden >> training Paarden

Hoe kan ik een Figure Eight in een Dravende Dressuur Patroon Uitvoeren

 

De hippische praktijk van dressuur wordt langzaam steeds populairder voor ruiters . Dressuur is een type van het rijden , waarbij de ruiter en paard gaan door een combinatie van patronen bij verschillende gangen en proberen uit te voeren ze op zoek naar zo natuurlijk mogelijk . Trainers gebruiken ook dressuur om hun studenten te leren hoe ze de controle over hun paarden houden . Een van de basisstappen van dressuur is om een ​​figuur 8 patroon draven . Instructies
1

Warm uw paard grondig voordat je probeert om je paard te rijden in de dressuur . Dit is nodig omdat veel patronen vergen veel spierkracht en coördinatie die verwondingen kunnen veroorzaken , en het is moeilijker om de paarden controleren of hij niet ontspannen en flexibel. Om uw paard te bereiden voor dressuur training , loop met hem rond in cirkels te strekken zijn nek . Nadat je hem hebt gelopen , galop in beide richtingen . Galopperen een paard los zijn spieren veel beter dan draf doet en is een betere oefening . Kopen van 2

Haal uw paard begon in een voorwaartse draf . Een fout die veel rijders te maken met deze manier van lopen is dat ze sneller hun paard maar zijn stappen niet te verlengen. Wanneer stap van een paard is levend , maar niet verlengd , wordt kort en schokkerig in plaats van de gewenste lange en vloeiende gang . Om je paard om zijn pas te krijgen, moet je knijpen met je dijen en elke keer dat je post up , geef je paard een kleine kick om hem te herinneren om door te gaan naar voren. Wanneer uw paard vooruit gaat , zal hij makkelijker mee te nemen rond patronen , en het zal hem ook helpen om meer responsief .
3

Leid je paard met je benen en schouders . Als je je paard buigen rond in de cirkel delen van je figuur 8 , trek je binnen been naar achteren terwijl het verschuiven van uw buiten been iets naar voren tijdens het uitoefenen van druk . Dit is de beste manier om zijn bochten meer natuurlijke maken . Als je dit doet , draai je bovenlichaam en schouders in de richting waarin u wilt gaan , dat je handen te plaatsen in de optimale positie om de taak correct uit te voeren .

Verkort 4 uw teugels aan begeleiden je paard beter rond de bochten , vooral de scherpe degenen. Verschuif je teugels iets naar spoor en trek je binnen teugel aan je maag . Terwijl je dit doet , zorg ervoor dat uw paard vooruit als je beurt. In de dressuur gaat het allemaal om het helpen van uw paard om de patronen uit te voeren . Dit zal ook helpen hem op zijn rug en rond zijn hoofd buigen rond de hoeken .
5

Als u het midden van je figuur te bereiken , de positie van uw paard zodat u in staat om uw stoel passen zijn en uw teugels . Duw uw paard uit de laatste bocht en zelfs uw teugels , dan gelijkmatig in het zadel zit als je naar beneden komen het meteen. Probeer je benen blijven duwen het paard recht. Tijdens deze twee beats waar je paard gaat helemaal recht , past uw teugels , zodat je binnen teugel is korter en je benen zijn in de positie om hem te draaien . Nadat u uw teugels en je lichaam hebben bijgesteld , herhaalt u de bovenstaande stappen om hem om te zetten in de laatste kring van uw figuur 8.

Copyright Huisdier thuis alle rechten voorbehouden

© nl.xzhbc.com