Huisdier thuis

#  >> Huisdier thuis >  >> vogelstand >> Feeding Birds

Hoe je een baby Valkparkiet spenen

 

Valkparkieten zijn kleine papegaaien met een grote persoonlijkheid. Deze vriendelijke , sociale vogels liefde menselijk gezelschap en het gezelschap van andere valkparkieten . Vaak valkparkieten bij elkaar gehouden ras om meer valkparkieten produceren . Wanneer dit gebeurt , kan de baby vogels met de hand worden gevoed door een menselijke verzorger . De kuikens moeten worden gespeend als ze ouder worden om hen in staat om zichzelf te voeden en gedijen op hun eigen. Spenen is een stressvolle periode in hun leven , maar wanneer goed uitgevoerd produceert zelfvoorzienend jonge valkparkieten . Wat je nodig hebt
Valkparkiet formule
Spuit
Millet spuiten
Soaked gierst zaad
Gestoomde gemengde groenten
Gerechten
overgang op vast voedsel
Weegschaal
Dry valkparkiet zaadmengsel
Water
Toon meer instructies
1

Bevestig een takje gierst spray om de top van broedmachine de kuikens als ze 2-3 weken oud . Verder kant achter de pop een dieet met formule op regelmatige tijdstippen gedurende de dag . De kuikens zal niet eten de gierst op dit punt, maar dit hen in staat stelt om te beginnen met het verkennen van voedsel buiten de formule en het leren te pikken en naar voedsel . Kopen van 2

Bieden de kuikens geweekte gierst zaad samen met gestoomde gemengde groenten zoals maïs , erwten en wortelen bij 4 weken. Strooi gewoon het voedsel langs de bodem van de broedmachine voor de kuikens te halen bij en eten. Zorg dat alle gestoomde groente alvorens uw kuikens om het te proberen is afgekoeld . Maak je geen zorgen als de kuikens lijken meer dan eten spelen met het eten - ze zijn nog jong en leren op dit punt . Blijven voeden van de kuikens een dieet van formule regelmatig dagelijks.

Bieden 3 de kuikens een aanbod van vers voedsel elke dag uit te foerageren en knabbelen op 5 weken oud . Voedingsmiddelen om te proberen onder doorweekt gierst , gekoelde , gestoomde groenten , gekookte bruine rijst, gekookte kleine pasta , verse volkoren toast , gekookte havermout , spruiten en verse bladgroenten of fruit zoals appel of oranje bits. Plaats deze voedingsmiddelen rond de verdieping van de broedmachine , of in gerechten op de vloer van de broedmachine , en laat kuikens te voeden op wil. Blijven voeden van de kuikens een dieet van formule drie keer per dag .

Verder
4 aanbieden van de babyvoeding , wanneer de kuikens 6 weken oud, waardoor ze zich voeden met de babyvoeding op wil. Knip de middag flesvoeding; alleen met de hand voeden de kuikens eenmaal in de ochtend en een keer voor het slapen gaan . Neem het gewicht van de kuikens ' tweemaal per dag , zorg ervoor dat ze niet verliezen van gewicht. Als de kuikens verliezen meer dan 2 g gewicht , geef ze een 6 - cc middag het voeden van de volgende dag , knip dan de voedingen om tweemaal per dag in een andere 2 dagen .

Verder
5 aanbieden van babyvoeding en tweemaal wegen de kuikens dagelijks in week 7 . Begin met gerechten van droge valkparkiet zaadmengsel . Wees ervan bewust dat de kuikens wat gewicht tijdens deze periode zal verliezen , als hun lichamen moeten omhoog leunen om te kunnen vliegen . Als de kuikens grootste deel van hun lichaamsgewicht voor een ononderbroken week van het overslaan van de middelste maaltijd hebben gehandhaafd , beginnen het overslaan van de eerste maaltijd van de dag , met de hand voederen slechts eenmaal voor het slapen gaan . Volg dezelfde richtlijnen als je deed toen je begon het overslaan van de middelste maaltijd.

Begin 6 overslaan van de maaltijd voor het slapen gaan zodra de kuikens grootste deel van hun lichaamsgewicht voor een continue week hebben gehandhaafd, terwijl het overslaan van de ochtend en middag maaltijden . Zorg ervoor dat u een constante aanvoer van babyvoeding, het aanbieden van droge valkparkiet zaadmengsel en een ondiepe schaal water ook. Weeg tweemaal daags de kuikens . Als ze verliezen meer dan 2 g van het gewicht tijdens de dag , geef ze een bedtijd voederen van de helft van het bedrag van de formule die u had te voederen voor twee dagen daarna opnieuw beginnen overslaan van de laatste maaltijd . Zodra de kuikens behouden hun lichaamsgewicht voor een week na het overslaan van alle drie maaltijden , zijn ze volledig gespeend .

Copyright Huisdier thuis alle rechten voorbehouden

© nl.xzhbc.com