Huisdier thuis

#  >> Huisdier thuis >  >> vogelstand >> Feeding Birds

Hoe te Orphaned Vogels van de baby Seed Feed

 

Als u een baby vogel die lijkt te worden verweesde vinden , probeer dan niet de zorg voor het tot je zeker bent . Kijk in de omliggende struiken of bomen voor een nest waaruit zou kunnen zijn gedaald. Als de baby vogel is gevallen uit zijn nest , kan je het oppakt en zet het terug op voorwaarde dat u het nest kan bereiken. Kijken van een afstand om te zien of de ouders nog steeds de zorg voor de vogel . Als er geen bewijs is van een nest of ouders , kunt u de vogel te nemen en goed te verzorgen . Wat je
Schoenendoos
Oud zachte handdoek
Verwarming pad
Dropper
Corn of havermout
Eiwitrijk babygraangewas
Toon meer instructies nodig

1

Bepaal de leeftijd van de verweesde baby vogel door de hoeveelheid veren die heeft . Een hatchling zal alleen een zachte , fuzzy beneden en het uiterlijk van de vorming van de pin veren . Baby vogels met deze verschijning zijn ongeveer een week oud . Een twee weken oude baby vogel zal veren hebben en zijn ogen zullen geopend zijn. Op drie weken van een baby vogel kan bewegen , en bij vier weken zal het proberen te vliegen .

Plaats Pagina 2 uw verwarming pad in de bodem van een oude schoenendoos of een soortgelijke container. Zet uw verwarming pad op laag en leg een oude handdoek of lappen over de verwarming pad . Controleer de temperatuur van de handdoek met een thermometer . Uw nest moet op ongeveer 98 graden worden gehouden om de verweesde baby vogel te houden van het krijgen van koude .

Contacteer 3 een dierenarts of opvangcentrum voor wild te bepalen of uw verweesde baby vogel is een zaad eter . Niet alle vogels eten zaden als hun belangrijkste bron van voeding . Je moet een baby vogel voedsel dat is vergelijkbaar met wat haar ouders het zou voeden voeden.
4

Feed pas uitgekomen baby vogels maximaal1 tl. van eiwitrijk babygraangewas en maïs of havermout gemengd met water . De consistentie moet zijn dat van babyvoeding . Voed uw verweesde vogel van 's morgens tot' s avonds elke 20 minuten . Oudervogels geen baby's te voeden in het donker.
5

Blijf uw verweesde vogel voedt uw graan formule , maar bieden zaad wanneer uw wees vogel is drie weken oud voor om te oefenen met . Knip uw voedingen om elk uur op deze leeftijd . Als uw verweesde baby vogel groeit , verhoging van de hoeveelheid voedsel dat je het voeden. Je baby vogel zal stoppen met eten wanneer deze vol is .
6

Bied meer zaad dan formule bij 4 tot 6 weken oud. Beginnelingen kunnen zich voeden op deze leeftijd , maar nog steeds rekenen op de ouders om voldoende voeding binnen te krijgen . Formule kan worden gebruikt als vulmiddel om de jonge houden verliest eiwit nodig om snelle groei te ondersteunen . Voedingen van formule mag niet meer dan drie uur zijn. Tegen de tijd dat je verweesde vogel is 8 weken oud is, moet het in staat zijn om haar nutritionele behoeften te vervullen zonder de formule .

Plaats
7 uw vogelkooi wanneer uw verweesde baby vogel tekenen van de mogelijkheid om te vliegen buiten . Zet de kooi hoog genoeg om het te beschermen tegen roofdieren en laat de kooi deur open tijdens de dag. Uw vogel zal meer worden in harmonie met zijn natuurlijke habitat en uiteindelijk wagen uit zijn kooi . Houd vogelzaad en water in kleine kommetjes in de kooi .
8

Doorgaan naar zaad bieden , en voeg water toe tot een kleine kom , zelfs als de vogel is venturing uit op zijn eigen. Na verloop van tijd zal uw vogel in staat zijn om de zorg voor zichzelf .

Copyright Huisdier thuis alle rechten voorbehouden

© nl.xzhbc.com