Huisdier thuis

#  >> Huisdier thuis >  >> vogelstand >> Feeding Birds

Hoe maak Voederhuisjes Met 2 liter flessen

 

Als u veel vogels in uw tuin , dan is het maken van een vogel feeder zal een geweldig cadeau voor uw gevederde vrienden. Het kopen vogelvoeders is duur , en de feeders zijn vaak niet duurzaam genoeg voor barre weersomstandigheden . Maak je eigen goedkope vogel feeders met 2 - liter flessen. Als de 2 - liter fles vogelvoeder breekt, zult u niet uit een hoop geld . Het maken van vogel feeders is een geweldig knutselwerkje voor kinderen, maar gebruik toezicht van een volwassene bij het verhuren kinderen maken deze vogel feeders . Wat je
2 - liter fles en 2 5/16-inch met 8 -inch houten pennen
1 36 -inch stuk draad Heb Boor
Vogelvoer

Toon meer instructies
1

Maak de 2 - liter fles . Verwijder het label en gebruik een milde zeep en warm water om vuil en kleverige resten te verwijderen . Kopen van 2

Gebruik een boor twee 1/16-duim gaten te creëren . Boor het eerste gat in de bodem van de 2 - liter fles , dichtbij het centrum . Boor het tweede gat in het midden van de dop van de fles .

Plaats 3 de draad door de 2 - liter fles . Verwijder de dop van de fles. Voer de draad in hetzelfde gat geboord in de bodem van de fles .

Voer 4 de draad door de 2 - liter cap . Schroef de dop weer op de fles. Zet de draad en de dop door te verpakken rond de kleine hals van de fles . Laat voldoende draad aan de onderkant van de 2 - liter fles (dit is de top van de vogelvoeder zijn) aan de vogelvoeder hangen .
5

Boor twee 5/16-inch gaten in de fles . Boor de gaten nabij het einde dop van de fles . Boor de gaten aan weerszijden van de fles zodat de plug stang volledig gaan door de fles. Dit zal een baars voor de vogels te maken.
6

Maak twee extra 5/16-inch gaten 2 cm boven en 90 graden ten opzichte van de eerste gaten . Steek de tweede plug stang door deze gaten . De plugstangen moet een "X. "
7

Snij gaten in de fles groot genoeg voor de zaden te vormen. De gaten niet te groot te maken , of alle van de zaden zal uitstorten van de vogel feeder.
8

Verwijder de dop en vul de fles vol verse vogelzaad .
9

Zoek een plek aan de vogelvoeder hangen . Gebruik de extra draad opknoping van de bodem van de fles om het te beveiligen aan een boomtak , schutting of kleerhanger .

Copyright Huisdier thuis alle rechten voorbehouden

© nl.xzhbc.com