Huisdier thuis

#  >> Huisdier thuis >  >> vogelstand >> Met betrekking tot Birds

Hoe maak je een Budgie stoppen van het gooien van zijn eieren

 

Een grasparkiet hen kunnen werpen haar eieren uit het nest om verschillende redenen. In essentie is de vogel afwijzing van het ei en het weigeren om meer te besteden energie op. De moeder kan geloven dat het ei is defect of onvruchtbaar , een gevoel dat legkippen snel oppakken na een paar keer leggen . De vogel kan ook menselijke geur hebben gemerkt op. Het is zeer eenvoudig voor een parkiet eigenaar per ongeluk de geur op de eieren te verlaten en het leggen proces te beëindigen , waardoor het belangrijk om te voorkomen dat de behandeling van de eieren met blote handen . Wat je tweedehands kleding
Drawer
Nestkast
Handschoenen
Toon meer instructies
1 Noodzaak

Inspecteer de eieren die zijn gegooid uit . Kijk voor gebreken in het ei . Een kip zal gooien abnormale eieren omdat het geen energie wilt verspillen aan eieren die niet zal uitkomen .

Plaats Pagina 2 een klein bureau lade of een doos van vergelijkbare afmetingen binnen het betreffende gebied . De hoge zijkanten van de lade wordt voorkomen dat de duivin van het duwen van de eieren. Draag handschoenen bij het hanteren van het vak om te voorkomen dat je geur op.

Vul
3 de lade met gebruikte kleding om de eieren warm te houden . Plaats de gelegde eieren in de lade . Nogmaals, draag handschoenen om uw geur bevatten .
4

Stel een andere nestkast in het leggen gebied . Wanneer een kip legt in die doos , de overdracht van de eieren in de lade .

Copyright Huisdier thuis alle rechten voorbehouden

© nl.xzhbc.com