Nederlandse huisdieren

#   >> Nederlandse huisdieren >> katten >> Cat Health >> 

Hoe om te beslissen naar De- Claw een Cat

 

declawing uw kat is een verhit debat in de cat care -industrie en bij katteneigenaren . Mensen declaw hun katten om twee redenen : Ze willen hun meubels , gordijnen en tapijten tegen wordt geruïneerd , en ze willen om zich te beschermen tegen krassen . Wanneer u besluit om uw kat declaw , vergeet niet om na te denken over de nawerking van het dier .
Instructions
1

Realiseer je dat het een natuurlijke dagelijkse instinct voor katten om hun lichaam omhoog te rekken en scratch hun spieren , bruidegom hun nagels en markeren hun territorium . Daarnaast katten die een deel van hun dag doorbrengen buiten moeten hun klauwen om te klimmen , jagen en zelfverdediging ook.
2

Begrijp de declawing procedure . Je zou kunnen denken dat ze gewoon verwijderen van de klauw deel , maar net als bij de mens , zijn de nagels bevestigd aan de vingers en tenen . Dus declawing een kat is een belangrijke chirurgische ingreep die eigenlijk snijdt de tenen over het eerste gewricht. Soms bevat zelfs een deel van de voet pad door een ongeval.
3

Accepteer dat uw kat veel echte fysieke en emotionele gevolgen kan hebben als gevolg van deze procedure. Het kan een kat twee weken of meer te herstellen van de fysieke complicaties , waaronder mogelijk kreupelheid , abcessen en infecties , gewrichtspijn , bloeding en soms artritis of opnieuw groeiende klauwen . Een nieuw declawed kat vraagt ​​zich af waarom zijn voeten zijn kloppende en wie deed dit voor hem. Daardoor kan hij minder betrouwbare van mens en agressiever . Declawed katten zijn ook meer geneigd om hun tanden te gebruiken in de toekomst .
4

Probeer een kat krabpaal als uw voornaamste zorg is uw meubels . Een stevige , goed ontworpen bericht geplaatst in een gebied waar uw kat meestal krassen kan uw probleem oplossen. Wrijf kattenkruid op de post aan hem te trekken en veel gebruik maken van lof en behandelt wanneer hij het gebruikt . Ook proberen om zijn outdoor tijd die hem geschikte afvoermogelijkheden zal geven voor het scratchen te verhogen . Gebruik afschrikmiddelen zoals plakband en aluminiumfolie op oppervlakken hij krabben .
5

Laat een kitten u ontevreden met haar krabben zijn . Kittens leren snel dus na een paar keer krabben u ​​bij het bereiken up , zal ze leren om haar klauwen in om u heen houden . Alles wat je voelt zijn haar harige zachte voetzolen !
6

Heb je dierenarts of groomer je leren hoe om te trimmen en bestand klauwen van uw kat , zodat ze minder kans om te krabben . Of neem haar mee voor een professionele verzorging een keer per maand en hebben het voor u gedaan .

Populaire artikelen

Herbal Clay Healing voor katten

Het helen van klei is een natuurlijke en veilige stof die gebruikt kan worden op dieren en mensen te bestrijden verschillende ziekten te helpen . Clay geïmplementeerd kunnen worden om problemen van voedselvergiftiging om virale infecties te stoppen om parasieten en zal beschermen tegen toekomstige ziekten , waardoor uw kat een gezond en gelukkig leven . Healing Properties Bentoniet , Montmorilloniet en Pascalite zijn een paar soorten klei die trekken uit gifstoffen uit het lichaam bij inname e

Klik hier

Permethrin Toxicose

Goedwillende katteneigenaars proberen te helpen hun huisdieren kan eigenlijk schaden of zelfs doden hun huisdier in plaats wanneer ze ten onrechte gebruiken producten gemaakt voor alleen honden . Permethrin toxicose gebeurt meestal wanneer eigenaren van gezelschapsdieren te gebruiken vlooien - preventie sprays alleen bedoeld voor honden op hun katten . Producten die Permethrins Katten zijn zeer gevoelig voor permethrins . Permethrins zijn te vinden in vele soorten honden - care producten , waa

Klik hier

Problemen met Ringworm in de huid van een kat

Ringworm is een infectie veroorzaakt door een schimmel die groeit in lagen op de huid , haar of nagels . De schimmels voeden zich met dode cellen . Er zijn ongeveer 40 verschillende soorten schimmels die de ziekte veroorzaken , maar de meest voorkomende gevonden bij katten is Microsporum canis . Besmettelijke Ringworm wordt overgedragen door direct contact met schimmelsporen , die kan overleven voor langere tijd . Ze zijn te vinden op besmette dieren , besmet borstels , verontreinigd internaat

Klik hier

Copyright Nederlandse huisdieren alle rechten voorbehouden

© www.163457.com