Nederlandse huisdieren

#   >> Nederlandse huisdieren >> vogelstand >> Met betrekking tot Birds >> 

Hoe maak je een Myna Bird House

 

Een populaire kooi vogel , kan de myna menselijke spraak imiteren en heeft hoge vraag in de Westerse wereld . De myna , of mynah zoals het ook wordt gespeld , moet worden ondergebracht in een kooi of volière te beschermen tegen gewone huishoudelijke gevaren . Wat opgezet u ook kiest, mynas zijn sociale wezens die moeten communiceren met hun mensen of met andere vogels . Instructies
1

Kies een kooi ervan ten minste 4 meter breed en 2 meter diep met 2 meter hoog . Hoe groter je kooi is , hoe gelukkiger de vogel zal zijn . Grotere kooien zijn altijd nodig als u meer dan een vogel hebben . De spijlen verdeeld over ½ tot ¾ inch uit elkaar . Veel myna eigenaars zelf hun kooien als die in de winkel verkrijgbaar zijn vaak niet breed genoeg .

Geef 2 een nestkast voor uw myna te slapen inch Terwijl sommige mensen hebben betrekking op de kooi , uw myna zal zijn prima met een doos te slapen inch U kunt uw eigen nestkast of kopen een gemaakt voor een valkparkiet en eenvoudig vergroten de opening .

Plaats 3 de kooi in een gebied met een groot deel van de actie , zoals een woonkamer of keuken . Myna 's willen zijn rond mensen en dit stimuleert hen ook om te praten . Zorg alleen wel dat de plaatsing van de kooi beschermt de vogel uit elke tocht.
4

Gebruik een lade of plank bedekt met krant op de bodem van de kooi om rommel van de vogel te vangen . U moet een gaas barrière tussen de bodem van de kooi en ruimte van de vogel zijn . Dit helpt om uw vogel schoon en ziekte vrij te houden .
5

Zet een verscheidenheid van zitstokken in de kooi voor uw vogel om op hop rond . Gebruik zitstokken van verschillende diameters aan de voeten van uw myna oefenen en proberen om verschillende materialen te krijgen. Natuurlijke takken van vele soorten hout werk zal PVC-buis .
6

Geef uw myna een levensmiddel plank en kommen in de kooi . U kunt plaatsen fruit op de plank of de vogel kan het gebruiken om op te zitten. Uw vogel moet altijd vers water en indien mogelijk een Badschaal onderaan de kooi . Misschien wilt u wat plastic , doek of ander materiaal rond de kooi plaatsen naar uw vloeren en muren te beschermen tegen nat .
7

Pick veilig speelgoed te geven aan uw myna . Veel commerciële vogel speelgoed zijn niet geschikt voor myna , zodat u kan nodig zijn om te improviseren .

Populaire artikelen

Interessante feiten over Peacocks

De majestueuze pauw wordt beschouwd als een kleurrijke vogel , misschien niet alleen voor zijn schitterende kleuren . Aan het volk van India , kan dit gemakkelijk erkend lid van de fazant familie verschijnen als een beetje een show -off wanneer steigerende in flamboyante stijl en uitrollen zijn verlengde staartveren om dreigende regen betekenen . Volgens de Indif.com India Feiten website, een pauw toont zijn staart bij het zien van wolken donkerder de hemel . Pauw Origin Een pauwin mist de veel

Klik hier

De beste Talking Pet Vogels

Veel eigenaren van gezelschapsdieren genieten van vogels , omdat ze kunnen leren praten . Niet alle huisdieren vogel rassen hebben dit vermogen , en sommige, zoals conures , zijn beperkt in hun spraak . Echter, er zijn vele soorten van gezelschapsdieren die bekend staan ​​om hun praten talent. Ze variëren in grootte van groot op klein, dus je kunt een pratende huisdier vogel die comfortabel past in uw huishouden te vinden. Afrikaanse Grijze Papegaaien Volgens Bird Talk tijdschrift , Afrikaanse

Klik hier

Hoe maak je een vogel uit de House

Een wilde vogel is gevlogen in uw huis , en is in paniek proberen te krijgen . Komen om het te vermelden , je bent een beetje in paniek , ook. Maak je geen zorgen ... hier is wat aan wat je nodig hebt Handdoeken doen , Beddengoed of Dekens Toon meer instructies 1 Houd de vogel in een deel van het huis , indien mogelijk , door het sluiten van deuren om de vogel te voorkomen naar andere kamers . kopen van 2 Cover ramen en een andere bron van buiten licht met gordijnen , gordijnen , handdoeke

Klik hier

Copyright Nederlandse huisdieren alle rechten voorbehouden

© www.163457.com